Bel ons op 050 31 87 63

Wij bouwen mee aan uw toekomst

Steenkaai bouwt niet op los zand. Onze fundamenten zijn even stevig als onze gebouwen. Al generaties lang voeren onze dakwerkers dak- en buitenschrijnwerken uit voor particulieren in en rond Brugge. Zowel kleine individuele projecten als volledige dakwerken werken we met de nodige zorg af volgens de regels van de kunst.

De leiding van het familiebedrijf is in handen van Stefaan Snijkers en zijn echtgenote Isabelle De Brauwer.

STEFAAN SNIJKERS

Stef is reeds meer dan 25 jaar actief in dakwerken. Stef heeft de dagelijkse leiding en maakt de offertes op, plant de uitvoering in en volgt de bestellingen op. Stef staat garant voor de goede uitvoering van de werken door een nauwlettende opvolging.

ISABELLE DE BRAUWER

Isabelle is verantwoordelijk voor de administratie, boekhouding en personeelszaken. Zij berekent voor de klanten de steunmaatregelen van de mogelijke premiedossiers.

ONS UITGANGSPUNT: VAKMANSCHAP, KWALITEIT EN INNOVATIE

Iedere klant verdient een duurzame en economische oplossing.

We werken op maat en zorgen ervoor dat het woonidee helemaal aansluit bij de behoefte van de klant. In overleg met hem of haar zoeken we naar een ideale oplossing op het vlak van organisatie, functionaliteit, het bouwtechnische en natuurlijk ook het esthetische aspect.

Wij nemen alles van A tot Z in eigen handen.  Dat biedt garanties op kwaliteitsvlak, maar ook op vlak van flexibiliteit en maatwerk. . Zo geniet u in geen tijd van woonplezier en comfort in uw eigen woning. Vergeet dus die stress. Ontspan en relax.

Bovendien geven wij u een schriftelijke garantie van 10 jaar op de uitgevoerde werken. De productgarantie van minstens 10 jaar krijgt u er bovenop.

Steenkaai bespaart nooit op comfort of afwerking. Dat garanderen we door onze samenwerking met gerenommeerde fabrikanten en merken, zoals Koramic, Eternit, Wolfin, Ursa, Recitel & Koramic.

Steenkaai verwierf een ijzersterke positie op de markt. Onze grootste troef? Innovatieve producten en technieken waarmee u voorsprong neemt. Want stilstaan betekent in onze sector achteruitgaan. Onze materialen zijn eersteklas, onze werkwijze is zuiver maatwerk. Want geen enkel dak is hetzelfde. Klein of groot, kunststof of bitumineus, nieuwbouw of renovatie …? Vertrouw op Steenkaai.

Enkele vaste waarden doorheen de jaren zijn vakmanschap en kwaliteit, het streven naar een langetermijnrelatie met de klanten en interne know-how.

Dit laatste is te danken aan onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, waarvan de meesten al een jarenlange anciënniteit hebben.  We staan dicht bij onze mensen en we zijn zelf aanwezig op de werven.  We investeren ook in interne en externe praktijkgerichte opleidingen.  Dit alles vertaalt zich in een grote getrouwheid van onze werknemers.

KLAAR VOOR EEN AFSPRAAK?

Bel ons op 050/31 87 63 of contacteer ons voor een offerte. Gratis en vrijblijvend.